Start Stars Hot News! Miley Cyrus: Još detalja o novom albumu!

Miley Cyrus: Još detalja o novom albumu!

SHARE

Miley već jako dugo odsustvuje iz sveta muzike, ali naporno radi na novom albumu u čijem stvaranju joj pomaže Pharrell Williams.

null

Glumica i pevačica je uradila intervju za časopis Rolling Stone, otkrivši kako se nada da će spremiti prvi singl do novembra. “Nadam se da će singl biti objavljen u novembru”, rekla je za magazin. “To zavisi od toga osećamo li da imamo vere da neka pesma može biti prvi singl. Već imam neke pesme koje su potencijalni singlovi ali prošlo je dve godine kako nisam ništa rekla, i želim da odaberem pravu stvar.”

null

Miley kaže da na projektu angažovan njen prijatelj Pharrell Williams. “Radila sam sa njim na gomili stvari i sad pišem, fokusirajući se na ono što želim da kažem, umesto da sve ostavim izdavačkoj kući i ne znam kako će to zvučati.”

null

Naravno, ona ističe kako joj je od velike pomoći i njen verenik Liam Hemsworth, doduše ne direktno, već kao inspiracija. “Moj momak je snimao film u Nju Orleansu tako da sam pokupila malo tamošnjeg zvuka, što je zabavno za kombinovati sa kantri popom. Slušala sam puno Irme Thomas i pokušala sam da u celu stvar uključim i stari soul.” rekla je.

OSTAVI KOMENTAR