Start Stars Hot News! Miley Cyrus je sramota zbog “Hannah Montane”: Želim da izbrišem svoju prošlost

Miley Cyrus je sramota zbog “Hannah Montane”: Želim da izbrišem svoju prošlost

SHARE

mileyc

Miley Cyrus je priznala da oseća stid kada se seti početaka svoje karijere i uloge u seriji “Hannah Montana”, te da je ovo početak novog poglavlja u njenom životu.

Dvadesetogodišnja pevačica i glumica imala je drastičan mejkover i promenu imidža nakon objavljivanja singla “Can’t Be Tamed” 2010. godine. U razgovoru za Billboard, Miley priznaje da je nervira podsećanje na “Hannah Montanu” pošto sada pokušava da postane ozbiljan umetnik.
“Trenutno, kada ljudi odu na iTunes i slušaju moju staru muziku, to me jako iritira jer ne mogu da prosto obrišem te stvari i počnem ispočetka. Osećala sam se toliko udaljeno od svog poslednjeg albuma, imala sam 16 ili 17 godina kada sam ga snimala. Kada ste u dvadesetim godinama, onda shvatite da te osobe više nema i da je vi više ne poznajete,” kaže Miley i dodaje: “Hoću da počnem kao novi umetnik. Svoj predstojeći album posmatram kao prvi, zaista.”
Ona je otkrila da je njen novi singl “We Can’t Stop” inspirisan ludim izlaskom sa prijateljima. “Sada sam u dvadesetima i želim da razgovaram sa ljudima koji provode celu noć budni sa prijateljima. Pesma je zasnovana na istinitoj priči o ludom izlasku koji sam imala. Kada sam je prvi put čula, shvatila sam da prikazuje upravo onaj život kakvim ja živim.”

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR