891
Miley Cyrus je krivo zbog komentara da je debela, misli da izgleda...

Miley Cyrus je krivo zbog komentara da je debela, misli da izgleda kao prava žena

891
SHARE

Glumica i pevačica trpi ovih dana žestoke kritike zbog oblika svog tela, a ona svima poručuje: “Volim sebe!”

18-togodišnjakinja se preko Twittera obratila svima objavivši potresnu sliku anoreksičnog modela uz komentar: “Time što devojke kao što sam ja zovete debelim, evo šta radite drugim ljudima”.

Onda je okačila sliku Marilyn Monroe uz koju ide natpis: “Dokaz da vas može obožavati na hiljade muškaraca iako vam se butine dotiču”.

Na kraju, Miley je dodala: “Ne želim da izgledam kao devojka, hoću da izgledam kao žena. Verujte mi devojke, vaši momci takođe neće mariti”

Kako i Demi Lovato dobija slične komentare ovih dana, Miley se obratila i njoj: “Uništiću svakog ko te nazove debelom. Imaš najseksi telo. Obožavam ga! Mrdaj tim kukovima.”

26 KOMENTARA

  1. Pa brt ako nije anoreksicna ne znaci da je debela. I sta sad, kad je poznata licnost mora da bude i premrsava? Ako je malo punija nego npr 2010, to ne znaci da je debela, ima milion devojaka koje bi sve dale da imaju njenu liniji. 

  2. @miley4ever uz tebe samm nego ljudima dosadno pa ajde da zapocnu svadju znam kako je meni sa Selenom….uvek moram da prokomentarisem nesto sto je neko ko je ne voli vec zapoceo..takav je slucaj i sa MILEY <3 mrze je pa ajde da je ispljuju…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.