206
Miley Cyrus: “Ja oblačim Liama”

Miley Cyrus: “Ja oblačim Liama”

206
SHARE

Liam Hemsworth nailazi samo na pohvale za svoje odevanje, a njegova devojka Miley Cyrus tvrdi kako je ona za to zaslužna.

null

Mladog glumca ovih dana često gledamo na crvenom tepih jer promoviše svoj novi film, “Igre gladi”, a svi su zadivljeni odelima koje odabere za tu priliku. Miley kaže da je upravo ona ohrabrivala Liama da se oblači na ovakav način. “On sad ponekad pomaže meni, ali moram da uzmem deo zasluga što je postao takav.”

Pevačica i glumica kaže da je Liam zbog nje postao mnogo više modno svestan i da sad pažljivo bira za sebe kreacije koje potpisuju dizajneri kao što su Dolce & Gabbana.

10 KOMENTARA

  1. ma dusee <3 nasli su se jako dobra i stabilna veza..ne zna se ko je bolji,talentovaniji i uspesniji <3 <3 <3 sjajni suuu <33

  2. Ovo je definitivno najbolji par na svijetu. Vidi se da imaju zdravu vezu. Nisu zajedno samo zbog publiciteta i ne pričaju o svojoj vezi na sva vrata. Svoju zaljubljenost drže za sebe i to je bolje jer bi javnost inače sve pokvarila. Znaju da imaju i mlađih fanova tako da se ne ljube i ne hvataju na svakom ćošku. Duše moje. <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.