281
Miley Cyrus: Iznenađenje za tatu

Miley Cyrus: Iznenađenje za tatu

281
SHARE

Miley jeste najveća zvezda u porodici Cyrus ali to ne znači da je digla nos i zaboravila da pruži podršku i drugima.

null

null

Ona je tako iznenadila tatu Billy Raya koji na Brodveju priprema mjuzikl “Čikago.” Miley nije bilo teško da sedne u avion iz Los Anđelesa i doleti u Njujork zajedno sa mamom Tish kao i Bradi, Braisonom i Noah. Billy ističe da je ovo bila sjajna stvar za njega.

null

null

“Bilo je to sjajno. Bilo je to veliko iznenađenje, tri meseca je prošlo otkako sam video svoju porodicu. Napustio sam Kaliforniju, završio sam svoj album a onda sam i par nedelja radio na knjizi. Onda sam snimio pilot epizodu serije ‘Still the King’, a onda sam počeo probe na Brodveju. Ovo je bilo sjajno iznenađenje, sjajan način da počne Dan zahvalnosti”, rekoa je Billy.

FOTO: FAME

11 KOMENTARA

  1. a fuj. Upropastila se sa ovom frizurom. Bila je mnoogo lepša pre. I stil joj jeee užaas. Ja volim Miley, slatka mi je ali mislim da se upropastila sa tom frizurom. Ok radila je to u humanitarne svrhe al ipakk…

  2. Ja takodje mislim da je upropasti ova frizura,ali ako nju to cini srecnom i ako se njoj svidja,onda zasto da ne??Sta je briga sta drugi misle,fura svoj fazon i ne obazire se na hejtere…

  3. Aleksandra ma bitno je da ti OBOZAVAS SELENU a ostalo je nebitno ;) ni meni se ne svidja sto je skratla onako savrsenu dugu kosu ali sta je tu je ako se njoj svidja ok!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.