165
Miley Cyrus izgubila živce: Mediji objavili da je njeno venčanje otkazano!

Miley Cyrus izgubila živce: Mediji objavili da je njeno venčanje otkazano!

165
SHARE

null

Časopis Life & Style preneo je svedočenje jednog insajdera koji tvrdi da je Liam Hemsworth zaljubljen u January Jones i da je njegova veza sa Miley već stvar prošlosti.

“Otišli su na privatnu zabavu i na sred nje January se priljubila uz Liama i rekla mu ‘Tako si zgodan'”, prenosi jedan od gostiju za magazin. “Govorio joj je ‘Ne možemo ovo raditi ovde’. Onda su otišli držeći se za ruke i kasnije su se ljubili. Ona je bila pijana, to nije izgledalo dobro. Njih dvoje su završili. Miley već govori kako ga je prebolela.”

null

Miles se povodom šokantnog izveštaja samo kratko oglasila na tviteru, rekavši: “Muka mi je od Los Anđelesa i muka mi je od laži koje život ovde donosi. Nisam otkazala svoje venčanje. Napraviću pauzu od društvenih medija, iscrpljujuće je.” Oni koji tvrde da odnosi između Miley i Liama nisu dobri napominju kako par već neko vreme nije viđen zajedno.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

10 KOMENTARA

  1. ”Časopis Life & Style preneo je svedočenje jednog insajdera koji tvrdi da je Liam Hemsworth zaljubljen u January Jones i da je njegova veza sa Miley već stvar prošlosti. ” WOOOOOW CASOPIS JE BAS MOCAN CIM MOZE DA PRENOSI LJUDIMA KAKO SE LIAM NPR OSECAO I STA SE ZAPRAVO DESILO ;) arrrrrhhh lazljivci jedni !!!!!!
    Miley i Liam se vole ,i nemaju problema sto je uzrok svemu ovome. Znate novinari jednostavno traze nove razloge da bi se privukla paznja ;)
    Miley ♥♥♥

  2. Pa sva ta zbrka oko njih, normala je da se pise puno, ali neka ne idu predaleku. Ovo je vec sve pretjerano i PREPUNO LAZI. Miley <33

  3. a znate sta,o Miley ima punooo toga DOBROG da se pise,ali vi bravo ne bi bio bravo da samo ne pisete lose o njoj -.-‘ i da kazem ja nju OBOZAVAM,ali samo cu reci BLAGO TEBI KAD SI U LA-u,znm da si od malena tamo ali ti si barem uspela u zivotu,a ja tek zelim da ga prozivim tamo zato sto mi je to zivotni san :((((

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.