Start Stars Hot News! Miley Cyrus insistira: Pesma “Wrecking Ball” ne govori o raskidu sa Liamom...

Miley Cyrus insistira: Pesma “Wrecking Ball” ne govori o raskidu sa Liamom Hemsworthom!

SHARE

Miley Cyrus Leaving Her London Hotel

Već neko vreme priča se kako Mileyina nova pesma, balada pod imenom “Wrecking Ball”, govori o njenim problemima u vezi sa Liamom Hemsworthom, ali pevačica kaže da pojedinci samo imaju previše bujnu maštu.

Govoreći baš o numeri “Wrecking Ball”, Miles je za časopis Huffington Post izjavila: “Neki će pokušavati da shvate o kome i čemu se radi. ‘We Can’t Stop’ je haotična pesma…želim da ‘Wrecking Ball’ bude prava balada i da se zaista obratim mojim fanovima. Mislim da će ovo biti hit, jer su se svi na svetu nekad osećali tako. Ne postoji osoba na svetu čije srce nije bilo slomljeno, iako možda kroz to ne prolazite u tom trenutku”, naglasila je Miley, napominjući da se ovde ne radi o njenim raskidima sa Liamom.

Miley Cyrus Leaving Her London Hotel

Ona ističe i da muziku doživljava kao terapiju za sve probleme koji je muče. “Pisanje pesme je kao razgovor od četiri sata, jer morate proći kroz svaki detalj. Na taj način sam napisala ‘Drive’, još jednu pesmu s novog albuma. Ona ne govori o tome kroz šta sad prolazim, već o stvarima kroz koje sam prošla, tako da je to još teže, jer morate da kopate po prošlosti”, objasnila je. Čini nam se da je Miley zaista jako, jako posvećena novom albumu!

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR