548
Miley Cyrus i Taylor Swift se posvađale?

Miley Cyrus i Taylor Swift se posvađale?

548
SHARE

null

Američki mediji prenose kako se Miley nimalo slučajno nije fotkala sa kartonskim Harryjem Stylesom, već da je sve bilo upereno protiv Taylor Swift, s kojom više nije prijateljica.

Bloger Perez Hilton navodi kako su njih dve daleko od prijateljica, jer Miley oseća da ju je Taylor u jednom trenutku jednostavno “otkačila”. “Taylor više ne želi da se druži s Miley. Ona kaže svojim prijateljima da u njenom životu nema mesta za Miley i njene ludosti. Zabrinuta je da je Miley izgubljen slučaj pa želi da krene ispočetka. Uradila je to bez objašnjenja kako bi se klonila skandala”, prenosi jedan izvor.

null

Naravno, Miley zbog toga nije nimalo srećna: “Miley je besna! Ona ogovora Taylor rečima da joj je zabila nož u leđa. Čudo treba da se desi pa da one ponovo budu prijateljice.” Sećamo se i nedavne slike koju je Miley objavila na svom Twitteru a gde piše: “Taylor Swift zovu slatkom, elegantnom i inspirativnom: Bila je sa više od 13 momaka u prethodne 3 godine.”

IZVOR: Life Content

35 KOMENTARA

  1. Taylor mi je draga,ali sada je ne mogu gledati.Samo je otkačila Miley.Neke devojke se mole svaki dan i svaku noć da ih Miley samo pogleda a ona ju je otkačila.Heeeeey curo nije ti Miley ni Harry ni Conor ni Joe ni Taylor kao ni drugi sa koim si se žvalila.Miley the best.Taylor samo hoće da joj uzme mesto BFF sa Demi i Selenom ali to ne može.Ona nije bila u nijednoj seriji,ne druži se sa njima od detinjstva i na svakoj slici na kojoj su zajedno napravljen je photoshop.Možda je dobra prijateljica sa Sel,ali Demi je u jednom intervjuju rekla da joj je iznenadila Tay-ina  podrška jer u opšte nisu bliske prijateljice već samo poznanice.U njenom životu nema mesta ni za nju samu.Nikad je nisam mrzila(ni neću) ali sad je preterala.Miley you are the best.Najbolja,prelepa…niko te neće tako ispaliti a pogotovu ne neka “slatkica”.

  2. Ne razumijem zašto kada je u pitanju post od Miley morate spominjati Selenu ili kada je post od Selene morate uplecati Miley -.-”
    Ovo što je na twitteru objavila Miley je potpuna istina.Taylor je postala vic,jer kada je momak ostavi odmah napiše pjesmu!
    #no8,ja nikoga ne hejtam.Ali ovo je sve istina.
    Uostalom Miley u životu ne treba imati jednu razmaženu,ufuranu pacenicu :D

  3. @Smiler,Lovatic and Selenator number 1- Totalno si u pravu.Miley,Demi,Selena i ostale glumice i glumci sa Disney kanala su prijatelji od detinjstva.Secam se serija gde su jedni drugima gostovali i koliko su se druzili.Taylor tu ne pripada.Sta,glumila je u jednom filmu i ona je..Uff,necu da komentarisem tu bezlicnu pojavu.Tako je ukocena,neiskrena i nikakva!Niko joj ne odgovara.Zabavlja se sa najverovatnjim momcima na svetu,za koje bi milioni zena u svetu dale sve i ostavlja ih i pise ‘srceparajuce pesme’ o njima.Bolje piti,provoditi se i uzivati u zivotu nego zivot provesti u studiju,pljujuci bivse ;) #NoH8,moje misljenje :)

  4. njen zivot nema mesta za ludu miley i njene ludosti…jao jadnice pogledaj sebe pa ces videti ko je lud i ko ima lude reakcije

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.