516
Miley Cyrus objavila rat Taylor Swift?

Miley Cyrus objavila rat Taylor Swift?

516
SHARE

null

Odnos Taylor i Miley uvek je išao od sjaja do očaja i obrnuto, a izgleda da je Miley sad započela svađu time što je ismevala kantri pevačicu na Twitteru.

Reporter Ken Baker nedavno je objavio fotku Miley i Taylor, koju je nekadašnja zvezda serije “Hannah Montana” ekspresno prenela na svom Twitter nalogu. U potpisu pomenute slike pored Miley piše: “Miley svakog dana nazivaju ku*vom i ku*kom. Ona je sa istim momkom već duže od tri godine i verena je za njega.” Sa druge strane, uz Taylorinu fotku stoji: “Nju zovu slatkom, elegantnom, inspirativnom. Bila je sa više od 13 momaka u prethodne tri godine!”. Kao da objavljivanje ove uvredljive slike nije bilo dovoljno, Miley je još napisala: “Ljudi su idioti što me naziva ku*vom a ja sam verena i ludo zaljubljena u JEDNOG čoveka. Srećna sam što je neko to konstatovao.”

null

Ipak, ona je kasnije poželela da donekle smanji tenziju, pa je dodala: “Haha, nema svađe! Ne pokušavajte da iscenirate kako sam ja započela čitavu dramu.” Šta ti misliš? Da li je u redu što je Miley objavila ovu fotku koja brani nju, ali i vređa Taylor?

IZVOR: Life Content

49 KOMENTARA

  1. Ne nazivam je kurvom, ali se oblaci jeftino. Mislim da može mnogo bolje od toga, stvar je neukusa. Poenta je da nijedna od njih nije kurva, niti je Taylor bila sa puno njih. Verovatno je mislila kako ce veya potrajati sa svakim od njih, a ispalo je drugacije. Zbog čega se onda više osuđuje od svih drugih, koji budu u više veza istovremeno, a bivše ni na prste ne mogu nabrojati?

  2. molim vas neglupirajte se… Stvar je u tome da se Miley oblaci jeftinoi, ato koliko je Taylor imala momaka nije stvarr.. ozbiljno se zapitajte koliko ste vi momaka imali a koliko vam je godina… A to sto ih nazivaju kurvom jest zato sto nis ami neznaju znacenje te rijecii…… a Miley je pogrijesila jer je objavila tu fotku jer tada vrijedza svoju kolegicu…

  3. @Swiftie,po meni se Miley mnogo bolje oblaci od Tay,ako cemo iskreno,nisam smiler,ali umem da postujem osobu koja ima dobar razlog!!! ;) Ja Tay mnogo vise cenim od Miley i kao glumicu i pevacicu..ali sada Miley ima dobre razloge..i ovo nije rat,samo joj je iznela svoje misljenje sto je sasvim ok!!!

  4. Miley je lepša od Taylor i to je njen stil.Taylor je jadnica koja se samo ruga svojim bivšim momcima i Miley je upravu nek vidi kako je kad se njo neko ruga.Taylor je postala vic jer je bila sa toliko momaka.I ne zaboravite da je jedino šta ona hoće da uzme Miley-ne BFF(Demi i Selenu).Taylor je jadna.Ne mogu da vjerujem da sam je nekad obožavala.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.