Start Stars Hot News! Miley Cyrus objavila rat Taylor Swift?

Miley Cyrus objavila rat Taylor Swift?

SHARE

null

Odnos Taylor i Miley uvek je išao od sjaja do očaja i obrnuto, a izgleda da je Miley sad započela svađu time što je ismevala kantri pevačicu na Twitteru.

Reporter Ken Baker nedavno je objavio fotku Miley i Taylor, koju je nekadašnja zvezda serije “Hannah Montana” ekspresno prenela na svom Twitter nalogu. U potpisu pomenute slike pored Miley piše: “Miley svakog dana nazivaju ku*vom i ku*kom. Ona je sa istim momkom već duže od tri godine i verena je za njega.” Sa druge strane, uz Taylorinu fotku stoji: “Nju zovu slatkom, elegantnom, inspirativnom. Bila je sa više od 13 momaka u prethodne tri godine!”. Kao da objavljivanje ove uvredljive slike nije bilo dovoljno, Miley je još napisala: “Ljudi su idioti što me naziva ku*vom a ja sam verena i ludo zaljubljena u JEDNOG čoveka. Srećna sam što je neko to konstatovao.”

null

Ipak, ona je kasnije poželela da donekle smanji tenziju, pa je dodala: “Haha, nema svađe! Ne pokušavajte da iscenirate kako sam ja započela čitavu dramu.” Šta ti misliš? Da li je u redu što je Miley objavila ovu fotku koja brani nju, ali i vređa Taylor?

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR