677
Miley Cyrus i mama se svađaju?

Miley Cyrus i mama se svađaju?

677
SHARE

Miley Cyrus se boji da će se svađati sa mamom oko uređenja kuće kada se odseli u novembru – pošto njih dve imaju potpuno različit ukus.

Miley silno želi da počne da živi smaostalno kada napuni 18 godina ove zime. Zna da može da računa na mamu da joj pomogne da nađe kuću iz snova, ali onda će početi problemi.

“Moja mama je, kao, dizajner enterijera, pa će mi pomoći da odradim sve te stvari, ali imamo skroz različit ukus i mislim da će biti svađe.”

”Želim da sve bude na podu u zen fazonu, a moja mama voli velike viseće lustere. Želim da mogu da dotaknem svaku stvar u kući, a ne da se bojim da ću razbiti nešto. Ceo život je vikala na mene pošto sam sve redom razbijala.”

18 KOMENTARA

  1. Sto serete! bas je slatka! A vi da ne volite neke ljepe ljude? Sta vam je ? ako mrzite miley ne morate da gledate priloze o njoj! ja vredjam vase idole? :) msm ako ste ljudi…

    • Culenka i i ruzna za cio swijet a ljubomoru ostawi sa strane barem nemoj da lazes kad kazes da je ruzna jer nije ,nego je bas slatka

  2. Pa naravno da se svadjaju kad Miley uvijek Zeli da je ona glavna !! Bas sam citala u jednim novinama o ovome !!! bas je PRERUZNA na ovoj slici !!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.