Start Stars Hot News! Miley Cyrus i Liam Hemsworth u svađi zbog njenog izazovnog imidža?

Miley Cyrus i Liam Hemsworth u svađi zbog njenog izazovnog imidža?

SHARE

miley liam

Već mesecima se priča o vezi Miley Cyrus i Liama Hemswortha i navodnom raskidu njihove veridbe, a sada su se pojavile nove informacije koje spekulišu da se slavni par stalno svađa zbog pevačicinog novog, seksepilnog imidža i spota za pesmu “We Can’t Stop”, koji se njenom vereniku navodno ne dopada.

Mileyin novi spot naišao je na brojne negativne kritike, a pevačica je pokušala da objasni i odbrani svoj novi imidž, koji se izgleda ne dopada ni njenom budućem suprugu. “Mnogo su se svađali zbog toga”, rekao je izvor za Hollywood Life i objasnio da se Liamu nije dopalo što njegova verenica izazovno pleše u spotu, zbog čega je osetio nepoštovanje. Ovakva reakcija navodno je naljutila Miley: “Ona misli da on nema pravo da joj govori da se malo smiri. On u svojoj karijeri glumi različite uloge, a ovo je uloga koju ona igra za svoju karijeru”, kaže izvor.
Uprkos tome zvezda serije “Hannah Montana” navodno je voljna da pogazi svoj ponos zarad njihove ljubavi. “Napravila je neke izmene jer želi da očuva mir u njihovom domu. Možda tako ne izgleda, ali izmenila je dosta stvari u spotu. Teško joj je jer pokušava da zadovolji Liama, ali i da ispoštuje sebe kao umetnika.”

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR