234
Miley Cyrus i Liam Hemsworth: Raskid zbog ljubomore i Mileyinog imidža

Miley Cyrus i Liam Hemsworth: Raskid zbog ljubomore i Mileyinog imidža

234
SHARE

null

Mediji se i danas bave Miley i Liam a izgleda kako više niko ne sumnja da je njihova veza na ivici raskida ili je već pukla.

Insajderi prenose da je najveći problem nastao nakon što je Liam viđen sa glumicom January Jones. Nakon toga, on i Miley (koja više ni ne nosi verenički prsten) nisu viđeni zajedno.Kako prenose razni izvori slike Liama i January izazvale su napad ljubomore kod Miley. “Oni se još uvek vole, ali takođe i kreiraju čitavu dramu u svojoj vezi”, prenosi časopis Us Weekly. “Oboje su jako ljumoborni i to često pokazuju.”

null

Insajderi se slažu i u tome da se Liamu nikako ne dopada drastična promena izgleda Miley. Glumcu se očigledno mnogo više dopadala Miley sa dugom kosom a ne sadašnji rokerski izgled kojeg obeležavaju drastična promena frizure ali i alternativni način odevanja. “Liam ne mrzi njen izgled. Uvek se divio njenoj nezavisnosti ali ona se sad ponaša kao buntovnica. Njega to izbezumljuje.”

IZVOR: Life Content

25 KOMENTARA

  1. sad ce za par dana osvanuti naslovnica tipa JUSTIN I MILEY U VEZI hahha ;) samo cekam :) aa ovo sto se pise ja jos ne vjerujem dok miley to ne potvrdi <3

  2. Ja obozavam Miley! Ali mi se ne svidja njen novi izgled. Ona ce se uskoro udati,postace Liamova zena,devojka koja treba da se skrasi,a ona kao da je tek usla u pubertet. Ovaka v imidz da li je da bi privulkla paznju zbog novog albuma,ali joj defitivno ne stoji,na nekim slikama me i plasi. Smatrala sam LIama i Miley za lep i skladan par. Liamu bi sada pirstajala neka devojka poput Jennifer,a Miley bi se uklopila sa nekim rokerom/mladim pankerom. I dalje je obozavam,LOVE MILEY

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.