313
Miley Cyrus: Golotinjom protiv raka!

Miley Cyrus: Golotinjom protiv raka!

313
SHARE

miley-cyrus-naked-marc-jacobs

Sve za pravu stvar! Miley Cyrus hrabro se skinula do gole kože kako bi pomogla da se prikupi novac za istraživanje raka.

Mileyina slika tako će se na majicama koje promovišu kampanju “Protect the Skin You’re In” a sav prihod od njihove prodaje (primerak košta oko 35 dolara) ide upraov u fond za istraživanje raka! Bravo Miles!

13 KOMENTARA

  1. Hrabra moja cura. I nije stavljala opise kao ” am hot ” i nista u vezi toga sto se slikala ovako,vec je sve molila da kupe majcu kako bi skupili puno para,i ona pomoze Evropi {u kojoj smo mi} takoda molim vas bez losih komentara,ludaca,kurva itd,moze pomoc dobro doci svima ako im s enesto ovako desi.SVAKA CAST VOLIM TE.

  2. I ostale zvezde njenih godina ce se kad tad skinuti jer ce zeleti promen,samo ce to sigurno biti za playboy a ona ovo radi u humanitarne svrhe. TAKODJE JE REKLA SLEDECI PUT KAD JE VIDIMO NEGDE IMACE DUG REP,jer oce da promeni,da bude drugacije,jer je smorilo. <3

  3. Ovo je baš humano, bravo i svaka čast za hrabrost koju je skupila da izađe gola pred objektive kamera samo da se pomogne ljudima obolelim od raka. 

  4. i realno nista se ne vidi sve je prekriveno ko da ima nevidljivi kupaci xd nije u stilu Kim K <3 jos humana,predobra je osoba

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.