239
Miley Cyrus demantuje: Ipak pravi samo jedno venčanje

Miley Cyrus demantuje: Ipak pravi samo jedno venčanje

239
SHARE

Iako se pričalo kako priprema čak tri venčanja sa Liamom Hemsworthom, Miley kaže kako svoju svadbu zamišlja nalik na muzičku podlogu u filmovima.

null

Pojavišvi se u šou Ellen DeGeneres, glumica i pevačica je istakla kako ne može da dočeka svoj veliki dan. “To je dan kad ja odlučujem šta hoću i svaki detalj je stvar koju volim”, rekla je. “Pojavila se nekakva glasina da imam, pojma nemam, 47 venčanja. Nije tačno, imam samo jedno venčanje. To je moj dan i sve što hoću na taj dan biće o meni i tom momentu. Tom pogledu ljubavi. Tom momentu kad će me prvi put videti u venčanici i sve što ide uz to.”

null

“Mora biti savršeno, kao muzička podloga za film. To je jedini dan kad su te gluposti iz filmova stvarne. Ta romansa. Bila sam na jedno 10-20 venčanja i videla sam taj pravi pogled jedno 5-6 puta. Redak je trenutak da ljudi stanu i pogledaju drugu osobu u oči i znaju da je ovo njihov zajednički život.”

10 KOMENTARA

    • ne mogu da verujem da neko za miley kaze da je debela.ne mogu da verujem da postoje osobe na svetu kojima je toliko dosadno u zivotu i da u slobodno vreme pljuju po drugim ljudima koje cak i ne poznaju.sigurno je to neki luzer ili luzerka koji nemaju dovoljno samopouzdanja pa ga podizu tako sto pljuju po drugim ljudima

  1. Preslatki su…mada msm da ona njega malo previse slusa…on je vrti oko malog prsta..@i hate every1 ne kenjaj molim te ako je ona debela sta je onda Adel Krmak?

  2. vrhunac svega je ”miley je debela”ti ocigledno zns da je mrsava i prezgodna ali posto ti OCIGLENDO nisi takva pljujes osobu koja ti nista nije uradila..ona ako je debela ja sam onda slon… link to popstaronline.com ovo ti debelo ae odg mi please…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.