Start Stars Hot News! Miley Cyrus brani Demi Moore: “Ostavite je na miru”

Miley Cyrus brani Demi Moore: “Ostavite je na miru”

SHARE

Miley Cyrus stala je u odbranu prijateljice Demi Moore koja prolazi kroz zaista jako teško životno razdoblje. Prema najnovijim informacijama iz američkih medija, Demi se prijavila u Cirque Lodge centar za odvikavanje od alkohola i droga, smešten u Sandensu.

“Svi treba da ostavite Demi na miru. U proteklih godinu dana je prošla kroz toliko toga. Ne trebaju joj gluposti. Kako možete pričati gluposti o nekome koga ne poznajete?”, napisala je Miley na Facebooku i dodala: “Mediji o svima u Holivudu pišu da su slabi, glupi i neuravnoteženi. Samo zato što je u Holivudu, ne znači da se drogira. Nisu svi na drogama! Stavite se na njeno mesto. Kako bi se trebala držati kad su svi na svetu toliko naivni da veruju u sve što pročitaju u medijima? Gotovo ceo život je pod lupom javnosti”.

Poslednjih su dana mediji pisali o tome kako je 49-godišnja Demi u tajnosti bila na razuzdanoj proslavi 22. rođendana Liama Hemswortha, dečka 19-godišnje Miley, u jednom noćnom klubu u Los Anđelesu, svega devet dana pre neg što je iznenada završila u bolnici. Demi i Miley zajedno su snimile novi film “LOL”, u kojem Miley glumi divlju tinejdžerku, a Demi njenu zabrinutu majku.

OSTAVI KOMENTAR