Start Stars Hot News! Milena Dravić: Brad Pitt je bio skroman mladić, ko bi rekao da...

Milena Dravić: Brad Pitt je bio skroman mladić, ko bi rekao da će postati zvezda?

SHARE

Glumice Milena Dravić i Gorica Popović i redatelj Božidar Nikolić puni su reči hvale za svog kolegu Brada Pitta s kojim su pre 22 godine snimali film “Tamna strana sunca”. Nakon posete slavnog glumca i Angeline Jolie Crnoj Gori, Milena, Gorica i Božidar prisetili su se kako je Brad na ovim prostorima započeo svoju karijeru. “Jurile su ga Nemice, koje su letovale u Crnoj Gori! Pamtim ga kao simpatičnog, jednostavnog dečka i velikog profesionalca, koji je uvek na vreme dolazio na snimanje. Kada je došao u Budvu, čini mi se da nije bio najsigurniji gde je zalutao”, rekla je Gorica Popović za Press. Ona kaže kako se slavni holivudski glumac tek kasnije opustio i postao druželjubiv te da ništa nije nagoveštavalo da će postati takva zvezda.

[youtube y3LndxgKO34]

“Sigurno su mu se probudila sećanja sa snimanja našeg filma, počeci karijere se nikada ne zaboravljaju. Hteo je supruzi Angelini pokazati mesto gde je započeo veliki glumački pohod”, uverena je Milena Dravić. Kaže kako je Brad bio “skroman mladić” i vrlo “disciplinovan u izvršavanju zadataka”. “Sećam se da sam ja, kao njegova majka, u filmu imala neki psihički problem. S njim je tada glumila još jedna američka glumica, ali ona kasnije nije ništa postigla u svetu glume, dok je taj simpatičan dečak postao zvezda Hollywooda”, kaže ona.

[youtube gsWidcHFf1A]

Reditelj filma Božidar Bota Nikolić kaže da je izabrao Pitta među 400 kandidata na castingu u Metro Goldwin Meyeru. “Kad sam mu rekao da je izabran, Pitt je otrčao i počeo skakati od sreće i raditi kolutove”, ispričao je Nikolić. Nakon snimanja filma Brad Pitt je, početkom devedesetih, došao u Beograd kako bi posetio reditelja koji mu je dao prvu veću ulogu. “Odveo sam ga na utakmicu, ne sećam se točno s kim je Zvezda igrala. Bio je oduševljen kada je na Marakani video 100.000 ljudi i glasno je navijao za Zvezdu”, kaže Bota i dodaje da je Brad najavio kupnju kuće u Crnoj Gori. “Sećam se da je obožavao Kotor i, pre svega, Perast te da je svaku pauzu na snimanju koristio da poseti ta mesta. Govorio je da će kad-tad kupiti kuću u Crnoj Gori”, ispričao je reditelj.

OSTAVI KOMENTAR