Start Stars Hot News! Mila Kunis: “Totalno sam sama”

Mila Kunis: “Totalno sam sama”

SHARE

Mila kaže da je trenutno sama kao i da joj je jako teško da se upušta u veze. Ona insistira na tome da je samo prijateljica Ashtona Kutchera.

CA: 69TH ANNUAL GOLDEN GLOBE AWARDS ARRIVALS

Za britanski Elle glumica je rekla: “Ja sam totalno sama…Slušajte, mi se družimo. Znamo se već 15 godina, imam zajedničke prijatelje. Prijatno nam je zajedno. To je to! Nema nikakve lude ljubavne priče, ništa više.” Mila je raskinula dugogodišnju vezu sa Macaulay Culkinom 2010. godine i od tad nema sreće u ljubavi. “Da li će mi momak prići i pitati da li može da me odvede na sastanak? Gde mogu da imam ovaj dejt? Ne mogu nigde da odem! Moja kuća, njegova kuća…Šta da radite? Pokušavam da budem kao normalna devojka, ali to ne radi u mom slučaju. Ne bih mogla na dejt sve i da hoću!”

CA: 69TH ANNUAL GOLDEN GLOBE AWARDS ARRIVALS

“Ne izlazim jer kad to uradim, onda me svi gledaju. Nije moguće da imam tajni sastanak jer u mom životu nema tajni.” Ipak, ona kaže kako joj ne bi smetalo da upozna nekog na internetu: “Da ne radi ono što radim, probala bih internet dejting umesto da idem po kafićima. Uradila bih to odmah, to ima mnogo više smisla”, rekla je nedavno za časopis Glamour.

FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR