495
Mila Kunis se oseća prokletom jer je najseksi žena na svetu

Mila Kunis se oseća prokletom jer je najseksi žena na svetu

495
SHARE

null

Prelepa glumica kaže da je se oseća užasno zbog titule koju nosi, jer nema pojma kako da se nosi s njom a da ne zvuči naduveno.

Ugledni časopis Esquire proglasio je Milu za najseksi ženu sveta a kako se oseća zbog toga, glumica je govorila za časopis The Sun: “Ne znam kako da odgovorim na to pitanje a da ne zvučim kao đubre. U bilo kojoj varijanti, prokleta sam. To je velika čast, mislim da je to lepo.”

null

Ona kaže kako se maksimalno trudi da ne čita glasine o sebi. “Ne guglam sebe, ne znam o čemu ljudi pričaju i iskreno, nije me briga. Ne koristim Facebook niti tvitujem. Ali, postoji i mreža pod nazivom Pack koja je privatna verzija Facebooka, što je sjajno. Možete izbeći te stvari, stalno sam onlajn, na taj način saznajem vesti, informacije, tako i kupujem, radim sve.”

IZVOR: Life Content

12 KOMENTARA

  1. na 2 slici je prelepa .a mace je preslatko:P

  2. ne moze se reci da je ona najseksi osoba na svetu jer ko zna koliko jos takvih osoba ima na svetu samo nisu poznate…inace stvarno je prelepaaaaaa:*

  3. +10 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Emira love DJ Malik,Chris Brown,Pitbull,Drake,Bruno Mars,David Guetta,Rihanna,Rita Ora,X-tina,Nicole Sherzineger,J.Lo.,Gwen Stefani,Ke$ha,Pink,Katy Perry,Demi Lovato,Taylor Swift,Flo Rida,Justin Timberlake,Eminnem,Wiz Khalifa,Fun,LMFAO and Linkin Park

    Pa najsexy POZNATA zena! ;) ^.^
    P.S. Prelijepa je,zasluzila je tu titulu! :3 :$ *_*

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.