217
Mila Kunis: Miley Cyrus je pušila travu

Mila Kunis: Miley Cyrus je pušila travu

217
SHARE

Mila Kunis prokomentarisala je nedavni skandal svoje mlade kolegice, Miley Cyrus koja je na svom rođendanu snimljena kako puši travu na bong.

Iako se mlada pevačica i glumica pokušavala opravdati tvrdnjom da je u bongu zapravo bila žalfija, Mila kaže kako je svakome jasno da je Miley pušila travu. Zvezda filma “Black Swan” videla je video i kaže kako nema sumnje u to šta se nalazilo u bongu. “Pušila je travu. Pa to je bar jasno, to nije bila legalna supstanca”, izjavila je glumica u šou “Lopez Tonight”.

[youtube 3uvWZrOiC_U]

Miley Cyrus koja je donedavno bila uzor američkim tinejdžerkama, snimljena je na svojoj rođendanskoj zabavi kako u društvu prijatelja puši iz bonga. Nakon toga se grohotom smejala što je još jedan prilog tvrdnji da se u bongu najverovatnije nalazio kanabis. 18-godišnja pevačica našla se na udaru konzervativne američke javnosti pa je tvrdila da je pušila žalfiju u šta gotovo niko nije poverovao.

6 KOMENTARA

  1. Msm da je trava,ne bi onako reagovala i ludacki se ponasala da je bila zalfija…A mozda i jeste pa je samo bila pijana…Nikad necemo saznati ;)

  2. +4 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Smoki girls ♥ Mallu,Ninu,Kim,Torresicu,Megan,Pametnu,Chocolate girl and Sbiebzzz!!! Love ya guys 4ever. ♥♥♥

    Love Mia!!! ♥♥♥

  3. Mila bas si mi mila xD
    A sto se tice Miley,pa ocekivala sam to od nje……mnogo me je razocarala…..:P:P:P
    Vidi se da je luda…..xDxDxD

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.