177
Mila Kunis: “Ja ne šaljem golišave fotke”

Mila Kunis: “Ja ne šaljem golišave fotke”

177
SHARE

Glumica ističe da haker koji je upao u njen e-mail nije mogao da ukrade neku škakljivu fotografiju, jer ona nikome ni ne šalje golotinju.

null

Christopher Chaney iz Floride uhapšen je prošle godine pod sumnjom da je hakovao naloge koji pripadaju Mili Kunis i Scarlett Johansson a izjasnio se kako nije kriv. Mlada glumica sad ističe na haker nije mogao da pronađe njene gole fotografije “Moj e-mail koji ne koristim već tri godine je bio hakovan. Pronašli su moju sliku. Nisam gola na njoj ili tako nešto. Ne šaljem gole fotke, mada ne mislim da je to nešto loše”, rekla je za časopis Harper’s Bazaar.

Ona ističe i da joj je žao što je Scarlett prošla mnogo gore, jer su njene golišave fotke završile na internetu. “Najtužnije je to što ona ne bi ni trebala da objašnjava kome su namenjene”.

FOTO: SIPA

9 KOMENTARA

  1. Nećemo brisati ove komentare, ali mislimo kako nije potrebno zatrpavati svaku vest pozivom na isti link. #STOPKONY je trending topic na Twitteru i sigurno ćemo pisati o ovoj temi narednih dana. Za sad, link za film postavljen je na našoj Facebook stranici.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.