240
Mika: ”Lady GaGa mora da bude bizarna!”

Mika: ”Lady GaGa mora da bude bizarna!”

240
SHARE

00585665_000001

Pop zvezda Mika nema baš reči hvale za Lady GaGu i njene nečuvene nastupe i izgled. On kaže da ona nikada ne bi uspela da privuče pažnju publike na drugačiji.

Lady GaGa je postala veoma poznata u ovoj godini, ali više po svojoj garderobi, nastupima, bizarnim intervjuima i čudnom ponašanju, nego po muzici. Mika je ubeđen da je pevačica, kojoj je pravo ime Stefani Germanotta, potrebno da bude tako neobična kako bi nastavila da intrigira fanove.

On kaže: “Ona je sopstvena kreacija. Neobična, Čudna, bizarna, ali veoma uspešna kreacija. Nikog nije bilo briga za nju ranije. Sama je stvorila svoju karijeru.”

Mika je inače blizak prijatelj sa Lady GaGom i kaže da je ona privatno totalno drugačija osoba od ove javne persone. ”Ona je sasvim normalna devojka. Veoma slatka, nežna i izuzetno inteligentna. Ona ne shvata sebe veoma ozbiljno.”

Image Hosting by imagefra.me

20 KOMENTARA

  1. Odwratna je!!!!!!! I GLUPA!!!!! I RUZXNA!!!!I SVE NAJGORE!!!!! I MIKA NIJE KRETEN!!!!! ON JE 100 PUTA BOLjI OD OVE GLUPACXE!!!!!IZGLEDA KAO NARKOMANKA!!!!!!!UUUUFFFFFFFF IDE MI NA P***** ZXIVAC!!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.