Start Stars Hot News! Mickey Rourke pod uticajem mlade devojke postao šminker

Mickey Rourke pod uticajem mlade devojke postao šminker

SHARE

Obučen u roza košulju i kajš, uske farmerice i šminkerske patike, Mickey Rourke u društvu je devojke šetao ulicama New Yorka. Slavni glumac i Anastassija Makaranko usput su posetili i jednu obližnju zlataru, ali nije poznato što su tamo kupovali. Možda je upravo ušminkani Mickey iznenadio svoju devojku manekenku vereničkim prstenom.

Otkad je u vezi s Ruskinjom, glumac se potpuno promenio te se posvetio isključivo njoj, ali čini se i svom izgledu. Dok smo ga pre imali priliku videti u zaista svakakvom izdanju, Mickey sada ne izlazi iz košulja i dekoltiranih majica, skratio je svoju zapuštenu kosu i prekrio brojne tetovaže.

Image Hosting by imagefra.me

57-godišnji zavodnik izjavio je kako se promenio otkad je u vezi sa 24-godišnjom Ruskinjom. Par je zajedno od prošle godine, a Rourke tvrdi da je svojoj devojci u potpunosti veran te kako više ne želi da spava sa mnoštvom žena. Kaže kako mu je ova veza najozbiljnija koju je imao te mu nije lako nositi se s monogamnim načinom života. “Ovo mi je nešto novo i nije lako. Mogao bih naći nekog sa strane, ali onda ne bih mogao živeti sam sa sobom. To mi je sasvim novo, biti iskren u vezi”, izjavio je glumac iza kojeg su dva propala braka.

OSTAVI KOMENTAR