Start Stars Hot News! Michelle Williams presrećna zbog ujedinjenja Destiny’s Child

Michelle Williams presrećna zbog ujedinjenja Destiny’s Child

SHARE

 photo sipa_sipausa30008570_000005_zps9c18816c.jpg

Članica popularne grupe kaže da se naježila samo od pomisli na to da će ponovo snimati s Kelly Rowland i Beyonce.

Govoreći za MTV News, ona je istakla: “Bilo je to jako zabavno. Nastavile smo tamo gde smo stale. Harmonije su se same slagale, Beyonce je prvo snimila svoje, onda ja na kraju dodajem svoje note i fazonu sam ‘Vau, ovo je strava. Bukvalno sam se naježila. Nakon što je čula kako ovo zvuči, Beyonce je poslala email gde je napisala ‘Čoveče, dobro zvučimo zajedno!’. Ja sam bila u fazonu ‘Pa da, to je ono što mi radimo draga! To je ono što mi radimo!'”.

 photo sipa_sipausa30008570_000007_zpsfe81d6d3.jpg

Michelle kaže i da je bila prava muka odabrati pesme koje će se naći na njihovom kompilacijskom albumu. “Mislim da je za Beyonce i Kelly bilo najteže odabrati pesme koje su nastale dok ja još nisam bila u grupi. Mislim da je njima malo teže da odaberu te pesme, ali bilo je stvarno zabavno. Smejala sam se kad smo odabirale fotke, jer je bilo jasno koje su snimljene s velikim a koje s malim budžetom, kao i koji albumi su se dobro a koji loše prodali.”

 photo sipa_sipausa30008570_000008_zpse9f31e6e.jpg

Michelle je na kraju imala i poruku za sve fanove grupe: “Ništa vam ne obećavamo, ali samo hoćemo da kažemo, ‘Hej, i dalje smo dobre’ i želimo da damo fanovim nešto kako bismo im se zahvalili i poručili da ih volimo.”

IZVOR: Life Content
FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR