Start Stars Hot News! Michael Lohan tvrdi: Lindsay boluje od HIV-a!

Michael Lohan tvrdi: Lindsay boluje od HIV-a!

SHARE

Već i ptice na grani znaju da Michael Lohan i njegova kći Lindsay Lohan ne razgovaraju, ali optužbe koje frcaju ovih dana iz njihovih usta prešle su granicu normale. Naime, osim što joj je pozvao policiju na vrata, Lindsayin otac na Twitteru je objavio neke ozbiljne tvrdnje u kojima, između ostalog, optužuje Lindsay da boluje od HIV-a.

“Istina o mojoj kćeri je ta da će živeti s HIV-om do kraja života i to je sve rezultat njenih odluka koje je donela”, napisao je Michael na svom profilu gde između ostalog tvrdi da je njegova kćerka kao 17-godišnjakinja spavala s diskografskim mogulom Tommyjem Motollom. Takođe, tvrdi Lohan, Lindsay je od njegove mlađe kćeri Ali napravila narkomanku i alkoholičarku koja neumorno partija sa starijom sestrom.

Podsetimo, Michael je prošle nedelje doveo policiju u kuću Lindsay Lohan želeći proveriti je li sve u redu s njenom mlađom sestrom Ali. Njegova bivša supruga Dina tvrdi kako sestre žele sudskim putem udaljiti oca koji već deset godina boravi po zatvorima, ne plaća alimentaciju, niti razgovara s mlađom kćerkom Ali.

OSTAVI KOMENTAR