501
Michael Jackson u novoj seriji reklama za Pepsi

Michael Jackson u novoj seriji reklama za Pepsi

501
SHARE

Šefovi poznate kompanije sklopili su ugovor s vlasnicima zaostavštine kralja pop muzike i sad mogu da koriste njegovo ime u novoj kampanji.

null

Michaelova fotka krasiće seriju Pepsi konzervi, a kupci će imati priliku da osvoje remikse njegovih hitova. Michael je već tri puta bio zaštitno lice kompanije, i to 1984, 1988. i 1991. Ova promocija podudara se s izlaskom nove verzije albuma Bad, pod imenom “Bad 25″.

17 KOMENTARA

  1. Jedva čekam tu novu reklamu!Iako mislim da tu nije sve najbajnije ali ćemo vidjet’!Iskreno meni je tu nešto sumnjivo!Ali ipak jedva čekam tu “pepsiku”. hahahahha lol!

  2. Bas je lepa ova prva slika..nedostaje mi taj osmeh..i novosti mi nedostaju…zivim u secanjima lepim i tuznim koji me ostavljaju bez daha svakog dana iz nova,zelim sve da pocne iz pocetka da dobijemo drugu sansu,da neko ko nam zivot menja iz korena jos utice..da neko ko nam je bitan i dalje siri ljubav medju nama,da i dalje uzdisemo zajedno s njim…..~.~……… link to youtu.be …………..wiki..LoveMikeMuch……♥

  3. @Wiki Love Michael Jackson soo much and she is Proud! ZIVAA ISTINAA DA IMAMOO DRUGU SANSU …. OVAKO … OD NJEGA JE OSTAO SAMO NJEGOV GLAS KOJI NIKO U ZIVOTU NE MOZE DA ZAMENI!! on je nezamenljiv i nikad nece biti on je samo jedan jedini covek koji je bio legenda, jos uvek je legenda i zauvek ce ostati legenda !!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.