310
Michael Jackson se bojao svoje prve supruge

Michael Jackson se bojao svoje prve supruge

310
SHARE

Michael Jackson bojao se supruge Lise Marie Presley, otkrio je Frank Cascio, autor biografije preminulog muzičara. Njegov prijatelj i pomoćnik piše knjigu, a u nizu otkrića, Frank je otkrio da je Jackson oženio Lisu Marie iz koristi. Naime, vlasnik Kingdom Entertainmenta zahtevao je od Jacksona da bude u braku.

Verovao je da će mu to popraviti imidž nakon optužbi 13-godišnjaka. 1993. godine. Jackson je, naime, bio optužen za seksualno zlostavljanje Jordana Chandlera. Michael je na brak pristao, ali se već 1996. godine rastao. Frank je izjavio da je Michael bio nemoćan pred Lisinim naletima besa. Dok se Lisa derala na njega, Michael bi samo pljeskao rukama. Uprkos očito bolesnom odnosu, Michael je navodno Lisu voleo.

4 KOMENTARA

  1. Netačno!
    Lisa je ljubav Majklovog života koliko god ona to ne zasluživala. Mnogo me je nervirala i i dalje me nervira. I ako neko ko se plaši nekog sme da mu kaže: “Ako ti nećeš decu, ima koja hoće.”, onda stvarno ne znam kako neko shvata pojam straha.

  2. Netacno! Oni su se razveli zato sto ona nije htela decu. On ssetao po kuci sa lutkama xD On je Princa i Paris dobio “na poklon” od nje.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.