250
Michael Jackson ima tajnog sina?

Michael Jackson ima tajnog sina?

250
SHARE

Michael Jackson navodno ima i trećeg sina. Donte Williams Jackson, koji živi s majkom pokojnog kralja popa, navodno je rezultat jednokratne afere Jacka s nepoznatom ženom, prenose američki mediji. Za 18-godišnjeg Dontea ceo se život brinula Alejandra Oaziaza, koja ima četvero dece s Michaelovom braćom Randyjem i Jermaineom. Isprva se verovalo kako su mu roditelji Randy i Alejandra, no on je rođen samo osam meseci nakon rođenja njihovog sina Randyja Juniora.

“Michael je bio vrlo blizak s Donteom. Nismo sigurni zna li mladić uopšte ko su mu roditelji. On je stvarno jedan od najljubaznijih mladića koje možete upoznati”, rekao je jedan izvor The Sunu. Donte je sada već drugo navodno dete Michaela Jacksona, koji ima troje priznatih potomaka, Princea Michaela, Paris i Blanketa.

15 KOMENTARA

  1. +2 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1malla ♥ justinaB, hottie, vladu, fanex,ninu,sandru, sanju,chg, bojanu and miley ..love ya guys!! :****

    jbt pustite coveka da pociva u miru i prekinite da lupate gluposti..o.O

  2. a izvinite…….a zar mj nema 3 djece?++++++hahahah….lol….vi stv niste uredu….pustite ga nek počiva u miru….a tebe luka-kak te samo nije stid da prvo onako loše pričao o naj pjevačici beyonce,a sad si se okomio i na neponovljivu legendu michaela jacksona,koji je,ni manje ni više,već umro!kak te samo nije stid!stv si dno dna!

  3. link to youtube.com ma michael je najbolji i ne pricajte gluposti on nije imao tajnog sina ako mu je taj sin onda sam mu i ja tajna cerka i kad je mrtav oni izmisljaju neke gluposti ajjjjjjjjj pustite ga na miru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Nemoguce da je tako dobar covek imao kratku aferu sa zenom njegovog brata . Mala zinula za $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OMG!!!Covek je umro sto ga ne puste da pociva u miru , nego ga smaraju sa svih strana . Covek je bio car i tako ce i da ostane . I ja sam mu tajna cerka . MJ je najbolji na svetu . R . I . P .

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.