Start Stars Hot News! “Mi smo Milerovi” u bioskopima od 15. avgusta!

“Mi smo Milerovi” u bioskopima od 15. avgusta!

SHARE

We're the Millers_plakat Smanjeno

Šta dobijate kada spojite dilera, striptizetu, buntovnicu i nevinog momka? Milerove…ako neko pita.

Režija: Roson Maršal Turber
Scenario: Bob Fišer, Stiv Fejber
Uloge: Dženifer Eniston, Džejson Sudeikis, Ed Helms
Start: 15.08.2013.
Žanr: Komedija

5E0A2878.JPG

Dejvid je sitni diler opojnih narkotika, ali on ima svoje principe: svoju robu nikada ne prodaje deci. I šta tu može da krene naopako? Pa, mnogo toga. Naučiće na teži način da loša dela ne prolaze nekažnjeno. Biva opljačkan, a oni koji su mu ukrali i robu i keš ostavljaju ga na milost njegovom snabdevaču. Kako bi mogao da se povrati, Dejvid mora da postane veliki igrač i smišlja fenomenalan plan. Izmišljenu porodicu: za izmišljenu ženu uzima svoju komšinicu, striptizetu Rouz, a dete mu je Keni, koji želi da postane njegova mušterija. I tako nastaju „Milerovi“.

L14A3180.DNG

DŽENIFER ENISTON (Rouz O’Rajli) je jedna od najomiljenijih holivudskih glumica, nagrađena Zlatnim Globusom. Jednako je prepoznatljiva na televiziji i na filmu. Kao ćerka glumca Džona Anistona, upoznaje svet glume još u detinjstvu. Planetarnu popularnost stekla je ulogom Rejčel, u seriji Prijatelji, za koju je pet puta uzastopno nominovana za nagradu Emi. Igrala je u filmovima Kako se rešiti šefa, Moja nazovi žena, Lovci na ucene itd.

L14A4445.dng

DŽEJSON SUDEIKIS (Dejvid Klark) nedavno je završio snimanje sedme sezono popularne američke tv serje Saturday Night Live. Igrao je u filmovima: Kako se rešiti šefa, Glasajte za mene, Lovci na ucene, Ljubav na daljinu itd. I pored stalnog angažmana na filmu, uspeva da slobodno vreme posveti i humanitarnom radu.

L14A0138.dng

ROSON MARŠAL TURBER (reditelj) je američki reditelj rođen 1975. godine u San Francisku. Nakon što je diplomirao, snimio je film “Terry Tate, Office Linebacker,” koji je, 2001. godine, bio rado prihvaćen na Sandens festivalu. Režirao je Misterije u Pitsburgu za koji je dobio nominaciju na Sandens festivalu 2008. Sarađivao je sa mnogim zvezdama kao što su Sijena Miler, Nik Nolti, Piter Sarsgard itd.

OSTAVI KOMENTAR