Start Stars Hot News! METALLICA – Osvojite mesto najbliže bini

METALLICA – Osvojite mesto najbliže bini

SHARE

Jelen Live i Arena Beograd najavljuju specijalnu akciju METALIKE namenjenu za najsrećnije obožavaoce! Svi koji su već nabavili ulaznice za koncert jednog od najuticajnijih bendova današnjice, imaće priliku da osvoje mesto najbliže bini i svirku svog omiljenog benda prate iz „snakepit“-a!

Naime, bina na svakom koncertu turneje Metalike povodom proslave dvadeset godina od objavljivanja čuvenog „Black album“, imaće prostor koji ulazi u binu – „Snakepit“ –dostupan SAMO članovima Metallica FAN CLUB-a sa odgovarajućom narukvicom u koji će moći da stane 150 osoba!

null

Da bi se osvojilo mesto najbliže bini, članovi Fan cluba mogu konkurisati preko sajta www.metallica.com kako bi dobili dve narukvice. Uslov je da već imaju ulaznice za koncert. Nagradna igra startovaće na sajtu www.metallica.com od četvrtka, 19. aprila!

Dobitnici će dobiti instrukciju gde će ih čekati njihove narukvice na dan koncerta.

null

Jelen Live, Live Nation, Adria Entertainment i Arena Beograd sa ponosom predstavljaju jedan od najvećih muzičkih događaja ove godine. METALLICA se vraća u Srbiju i izvešće ceo “Black album”. Enter Sandman, Sad but True, The Unforgiven, Wherever I May Roam, Nothing else matters odjekivaće na Ušću 8. maja. Bend će takođe svirati i pesme sa ostalih albuma.

“Black album” bio je na prvim mestima top lista u više od 25 zemalja i prodat je u više od 25 miliona kopija širom sveta. Objavljen je 1991. bez naslova a naziv “Black album” krunisala mu je javnost zbog crnih korica.

Ulaznice za koncert benda METALLICA mogu se naći po sledećim cenama:
PARTER 3300 dinara,
TRIBINE SEDENJE 5500 dinara

Ulaznice mogu da se kupe na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim prodajna mesta, Gigstix, „Ušće” Shopping centar. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs, www.gigstix.com

OSTAVI KOMENTAR