Start Stars Hot News! Metalika” za večeras sprema “ludnicu”

Metalika” za večeras sprema “ludnicu”

SHARE

Američki hevi metal bend iz Los Anđelesa “Metalika” održaće večeras koncert na beogradskom Ušću, inače, svoj drugi u Srbiji. Za razliku od pre osam godina, kada su na stadionu Partizana održali koncert u okviru dvogodišnje svetske turneje, Džejms Hetfild, Lars Ulrih, Kirk Hamet i Robert Truhiljo sada stižu u sklopu turneje kojom proslavljaju 20 godina od objavljivanja legendarnog albuma “Metallica”.

[youtube Jxcr8j5MegQ]

Bend će svirati svih 12 pesama sa ovog albuma (“Enter Sandman”, “The Unforgiven”, “Nothing Else Matters”, “Sad But True”…) prodatog u više od 25 miliona primeraka širom sveta, ali i hitove sa ostalih albuma. Članovi “Metalike” u Beograd stižu u utorak oko 16 časova, a odlaze odmah posle koncerta. Mada važe za jedne od najvećih svetskih zvezda, Hetfild, Ulrih, Hamet i Truhiljo nisu imali velikih prohteva i zahteva što se tiče rajder liste.

[youtube LCMDb5F_OKg]

Glavni ulaz na Ušću ima 21 kapiju, a biće otvorene od 16 časova. Predgrupe “Gožira” i “Mašin hed” izlaze na scenu od 18.30. Bina je, zbog eventualne kiše, natkrivena, a okolo je postavljena specijalna cirada kako se ne bi stvaralo blato. Unutar koncertnog prostora postavljene su VIP tribine, punktovi za hitnu pomoć i policiju, šankovi, toaleti i štandovi za prodaju suvenira. Ulaznice za fan pit i tribine su rasprodate, a u prodaji su ostale samo karte za parter po ceni od 3.300 dinara.

IZVOR: Večernje novosti

OSTAVI KOMENTAR