213
“Merlinki” Paris Hilton ponovno misteriozno nabujale grudi?!

“Merlinki” Paris Hilton ponovno misteriozno nabujale grudi?!

213
SHARE

Kontroverzna bogatašica Paris Hilton predstavila je preksinoć u My Studiju u Hollywoodu svoj deseti parfem “Tease”. Obučena poput legendarne Marilyn Monroe, Paris je celu veče pozirala fotografima. Osim što je plenila pažnju imitirajući Merlinku, Paris je iznenadila sve prisutne svojim misteriozno nabujalim poprsjem.

Image Hosting by imagefra.me

Image Hosting by imagefra.me

Plavokosa starleta s vremena na vreme šokira javnost svojim dekolteom koji se preko noći poveća za koji broj. Čini se da je ovaj put obukla svoj najbolji push-up ili je grudnjak napunila silikonskim umecima zbog kojih su njene malene grudi izgledale veće nego ikad.

Image Hosting by imagefra.me

8 KOMENTARA

  1. Pa naravno,magicni push-up…Nerviraju me vise te price o njenim grudima,”da li je stavila silikone,da li je ovo,da li je ono”,a devojka samo obukla brus… :)

  2. pa iskreno ovakav efekat sa njenim postojececim grudima,brus ne bi pomogao.cura ima pare.svaki dan moze da ugradjuje silikone i da ih skida

  3. @jeca…o boze kak si glupa…pa potrebno je bar oko 2 meseca da se oporavi od operacije i da joj zarastu sve rane, oziljci, da joj to nateceno splasne itd… i sta ce da drzi grudi jedan dan i da ih opet skine pa tako na svaka dva meseca?! omg pa kad bi jednom stavila silikone, ne bi ih vadila svaki cas o.O mojne se gubis dete moje O.O

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.