Start Stars Hot News! Mel Gibson udario devetogodišnjeg sina u glavu i bacio televizor na bivšu...

Mel Gibson udario devetogodišnjeg sina u glavu i bacio televizor na bivšu suprugu

SHARE

Oksana Grigorieva izjavila je detektivima da je jednom prilikom videla kako je Mel Gibson udario svog najmlađeg sina Tommyja. Ruska muzičarka ispitana je u sklopu istrage za porodično nasilje koja je pokrenuta protiv Mela Gibsona. Izjavila je kako joj je Mel priznao da je bacio televizor na svoju bivšu suprugu Robyn dok su još bili u braku. “Oksana je pravosudnim organima ispričala sve o Melovim ‘ispadima besa’ prema članovima njegove porodice i prijateljima. Rekla je da je Mel u njenom prisustvu udario Tommyja u glavu, dok su bili na utakmici hokeja. Tvrdi da je Tommy počeo plakati i otišao da sedne što dalje od svog oca”, ispričao je anonimni izvor za RadarOnline. Tommy je u to vreme imao devet godina.

“Mel joj je u nekoliko navrata ispričao da je bacio televizor na svoju bivšu ženu dok su se svađali. Srećom, promašio je pa je TV izleteo kroz prozor na drugom spratu”, rekao je izvor za ruske novine “Komsomolskaya Pravda”. Ove se tvrdnje ne slažu s pismom koje je navodno Robyn poslala sudiji zaduženom za dodelu starateljstva nad Oksaninim i Melovim detetom. Robyn u pismu tvrdi da je Gibson nije nikad udario te ističe da je bio divan otac.

RadarOnline takođe piše i o pretećim e-mailovima koje je Mel slao Oksani. Slao ih je u napadu besa kada je 18. januara optužio Oksanu da se nasmejala jednom od radnika koji su sadili stablo na ceremoniji za njihovu kćerku Luciju. Osim što joj je te noći 30 puta telefonirao, navodno je poslao i niz pretećih poruka. “Utapam se u sumnji i depresiji. I u iskonskom besu”, glasila je jedna od poruka. “Jednostavno ne shvatam. Svaki je minut kao večnost puna agonije. Jebote!”, nastavio je Gibson slati preteće poruke. Par se navodno te večeri posvađao i Oksana je otišla svojoj kući u Sherman Oaks. “Mel je bio nasilan, pun besa i pretio je. Rekao joj je ‘Sigurno je najbolje’ što znači da je Oksana najsigurnija kad nije blizu njega”, tvrdi izvor.

OSTAVI KOMENTAR