Start Stars Hot News! Mel Gibson i Oksana na sudu proveli više od devet sati

Mel Gibson i Oksana na sudu proveli više od devet sati

SHARE

Mel Gibson i Oksana Grigorieva u utorak su se po prvi put susreli licem u lice nakon što je počela sudska parnica oko starateljstva nad kćerkicom Lucijom. Jednogodišnja devojčica Melovo je najmlađe dete, a trenutno živi s Oksanom. Bivši par sreo se na sudu u Los Angelesu gde se i odvija parnica. Svedočenja i ispitivanja trajala su oko devet i po sati, nakon čega je nastavak suđenja dogovoren za nekoliko dana.

Oksanin advokat “rešetao” je Mela pitanjima, a Oksana je u tome učestvovala tako što je pisala poruke i pitanja na papiriće za svog advokata. Takođe je izjavila kako njena kćerkica ne može biti u blizini Mela dok je njegov otac tamo jer ga smatra nasilnim, opasnim i netolerantnim zbog njegovih izjava u jednom intervjuu pre nekoliko meseci kako je pola Vatikana homoseksualno te da je papa Bennedikt XVI takođe homoseksualac.

Podsetimo, nakon što su se Mel i Oksana rastali u javnost su procurili snimci na kojima Mel preti silovanjem, fizičkim i psihičkim nasiljem te omalovažava Oksanu. Jedini Melov svedok navodno je zubar koji treba da svedoči da se ne zna kad su Oksani nadograđeni zubi koje joj je glumac navodno izbio nakon brutalnog premlaćivanja koje je zabeleženo na fotografiji, a on demantuje da je to učinio.

OSTAVI KOMENTAR