751
Megan Fox: “Smatraju me za laku žensku”

Megan Fox: “Smatraju me za laku žensku”

751
SHARE

SIPAUSA30052541_000009

Zvezda filma “Transformers” i seks simbol, glumica Megan Fox, koja je 2008. godine priznala svoje biseksualne sklonosti kao i vezu sa striptizetom, otkrila je kako nije zadovoljna načinom na koji je doživljavaju žene.

“Devojke misle da sam laka ženska, ali ja sam u vezi sa istom osobom od svoje osamnaeste godine. Ako si atraktivna cura, ženski instinkt ih tera da ti skaču za vrat,” otkrila je dvadesettrogodišnja Megan.

“Da sam bila tipična starleta i govorila samo ono što je ispravno, do toga ne bi došlo. Ali ja kad dajem izjave, dajem ih kao osoba i to je za neke šokantno”.

“Sve žene u Hollywoodu poznate su kao seks simboli, tako te jednostavno prodaju. Meni je to sasvim u redu, ukoliko znaš na koji način to da iskoristiš,” dodala je glumica.

Kada su u pitanju poređenja sa Angelinom Jolie, Megan smatra da sličnosti između njih dve nema mnogo nema mnogo:

“Ona je jako ozbiljna i dostojanstvena. Ja sam sasvim suprotnog karaktera od nje. Ja u intervjuima govorim stvari koje smatram izuzetno smešnim, ali živimo u svetu koji baš ne trpi smisao za humor”.

22 KOMENTARA

  1. Pa meni je prelepa sad ne znam svako ima svoj ukus.Meni je ona najlepsa glumica ne znam zasto je neko toliko vredzaju kada je sasvim normalna osoba i uopste nije laka zenska da je bila laka ne bi bila vec 5 godina sa istom osobom.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.