Start Stars Hot News! Megan Fox reprizirala propalu veridbu

Megan Fox reprizirala propalu veridbu

SHARE

Seksi Fox se ponovo verila sa starim kandidatom, glumca s kojim je godinama u vezi, Briana Austina Greena, objavio je on to na svojem Twitter profilu. Green se obožavaocima pohvalio da je ponovo veren, a par, koji odoleva iskušenjima holivudskog života ovaj put možda misli ozbiljno, nagađaju američki mediji. U prilog tome ide i činjenica da je Fox nedavno kupila imanje vredno petnaest miliona dolara na kojem bi trebalo da se useli kao udata, ili barem verena žena, smešteno u prekrasnom Los Felizu, mondenom odredištu mnogih svetskih zvezda.

Par je već bio jednom službeno veren, ali prošle godine je veridba bila raskinuta; razlog je navodno ležao u Meganinom naprasitom karakteru o kojem Hollywood često bruji, ali i ona sama opisuje – s Austinom se nekoliko puta potukla, priznala da je u obračunima pala i pokoja kap krvi i objavila da od divljih dečki više voli šmokljane. “Možda je to zato što sam i ja pomalo štreber”, objasnila je, a niko joj nije poverovao.

Lepotica iz “Transformera” nedavno je Rolling Stoneu priznala da je u tinejdžerskim danima bila sklona samopovređivanju. “O da, itekako. Ali ne bih baš o tome, to vam ne želim objašnjavati”, nije se dala. “Devojke prolaze kroz razne faza odrastanja. Kada su jadne, rade svakakve stvari. Najčešće je u pitanju samopovređivanju ili kakav poremećaj u prehrani”, kaže, ali je li ona patila od poremećaja u prehrani, nije htela otkriti.

Također, priznala je da pati od kompleksa manje vrednosti, i da je u stalnom strahu od ismevanja. “Ranjiva sam, ali i jako agresivna. Ipak, uverena sam da ne vredim onoliko koliko bi trebalo. Emotivno sam nestabilna i nepredvidiva. Uz to sam i control freak. Užas”, zaključila je.

OSTAVI KOMENTAR