183
Megan Fox: Ne žuri mi se pred oltar, udaću se sa 44...

Megan Fox: Ne žuri mi se pred oltar, udaću se sa 44 godine

183
SHARE

Seksi glumica Megan Fox, koju je proslavila uloga u “Transformerima”, iako se nedavno verila za svog dečka Briana Austina Greena, ne planira tako skoro stati pred oltar. “Dotad će proći još mnogo godina. Imaću 44 godine kad se budem udavala. Brian je za razliku od mene sav u planiranju jer želi da se to što pre dogodi”, rekla je Megan o svom venčanju.

Podsetimo, nedavno je 24-godišnja Megan otkrila kako ju je Brian privukao na prvi pogled. Prvi put su se sreli 2004. godine na snimanju serije “Hope and Faith” u kojoj je Megan imala jednu od glavnih uloga, a Brian se pojavio kao gost. “Nisam znala ko je on, no dok smo gledali neki snimljeni materijal, Brian mi je slučajno dotaknuo nogu. Bio je to pravi strujni udar. Bilo je čarobno!”, opisala je Megan te dodala kako joj je Green, s kojim je godinama u burnoj vezi, sada glavni oslonac u životu.

10 KOMENTARA

  1. Pa udaj se sa 44,a decu ces radjati sa 50  ?! Ili samo hoces jos medijske paznje???????????                       

  2. Ma mars u picku materinu..vrovko jedna..nisam mislila bas seljanka nego po ponasanju..
    A vi ostali ste lubomorni na mene(cast izuzetcima)jeli to zbog imena..
    hottie..da me vidite uzivo ljubomorne krave..hahaha

  3. Hotti, zašto odmah vređaš, bre!?
    Bila Megan “seljanka po ponašanju” ili ne… žena je uspela! Ima para koliko želi i ovo može da bude samo pokušaj privlačenja medijske pažnje, ali iskreno… koga to i interesuje? :lol: A i možda sada tako razmišlja… videćemo kako će biti za koju godinu… Mada… ja sam čula da se ona već i udala.. Sad ne znam u šta da verujem. 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.