197
Megan Fox jede samo u restoranima

Megan Fox jede samo u restoranima

197
SHARE

Megan je i dalje jedan od najvećih seks simbola današnjice, a to je pokazala i nedavno na snimanju reklama za Armani donje rublje. Glumica je u editorijalu zablistala, baš kao i na crvenom tepihu dodele Zlatnih globusa, za šta je izabrala haljinu koju su pohvalili američki modni stručnjaci.

Iako u poslednje vreme sluša kritike da je izgubila previše kilograma i da postaje premršava, Megan kaže kako ne želi da uči kuvanje. “Radije bih umrla od gladi nego nešto skuvala. Mogla bih biti bez hrane i nedelju dana”, otkrila je Megan, koja i linijom sve više počinje ličiti na premršavu Angelinu Jolie, s kojom je i inače upoređuju.

10 KOMENTARA

  1. +1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1(¯`*•.¸I ♥ dash,cute boys,money,shopping. . . hahaha saŁim se. . . I Łove kim kardashian, justin bieber,avriŁ Łavigne,miŁey cyrus,rihanna and my best frien from the cŁass (saru,dusana,danicu,anu,igora,miŁenu,miŁicu i jovana )(¯`*•.¸

    prelepa !!!!

  2. strasno bre ona angelina je smrsala ono je odvratno videti , ako se megan usudi da izgleda onko ruzno , onda je to zaista jadno

  3. megan je lepa ali nikada nece biti kao andjelina.uvek ce biti u njenoj senci…mada ponekad mi se cini da megan kopira andjelinu.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.