Start Stars Hot News! Megakul potez: John Mayer kupio gitaru obožavateljki!

Megakul potez: John Mayer kupio gitaru obožavateljki!

SHARE

Katy Perry & John Mayer Dine Out At Osteria Mozza

Da li je Katy Perry zaista promenila svog dečka, Johna Mayera? Momak za kojeg uvek pričalo da je nepopravljiv ženskaroš ne stidi se da prizna svoju ljubav prema Katy, a sad je spreman da uradi i nešto nesvakidašnje za svoje fanove.

Naime, John je pre nekoliko dana bio u muzičkoj prodavnici u društvu Katy Perry, gde je sreo grupu tinejdžerki, među kojima je bila i 16-togodišnja Julie Fermin, koja nije krila svoje oduševljenje videvši par. Nakon što je slavni par napustio prodavnicu, jedan od zaposlenih otkrio je tinejdžerki kako joj je Mayer krišom kupio gitaru, a nakon što ju je prethodno pitao koja joj se najviše sviđa.

Julie, koja svira gitaru od svoje 11-te godine, rekla je kasnije za časopis People: “Bila sam toliko šokirana, ne mogu da vam opišem emocije koje sam osećala u tom momentu.” Oduševljeni su bili i zaposleni u prodavnici. “Bio sam tako srećan zbog toga, osetio sam iz prve ruke koliko je John divan momak”, priča jedan od njih. “On i Katy su predivni ljudi. Divno su se ponašali prema fanovima.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR