Start Stars Hot News! Mediji najavljuju kraj One Directiona: Oni neće izdržati ni godinu dana!

Mediji najavljuju kraj One Directiona: Oni neće izdržati ni godinu dana!

SHARE

NY: 2013 MTV Music Video Awards - Press Room

Kako senzacionalno prenosi časopis Heat, momci iz One Directiona navodno su toliko iscrpljeni zbog silne medijske pažnje, da će uskoro jednostavno morati da prestanu s radom!

Jedan izvor prenosi kako o solo karijeri trenutno najviše razmišlja Louis Tomlinson, koji bi voleo da vodi normalan život sa svojom devojkom, Eleanor Calder. “On očajnički želi normalniji život gde jednostavno može da izađe sa njom i ne boji se da će joj neka luda Directionerka iskopati oči. On već vidi kako može da izgleda život bez One Directiona, i to mu se sve više dopada. On upravo zbog toga piše sve više pesama – želi da privuče stariju publiku. Mnogo toga zavisi od narednog albuma, jer su većinu pesama napisali Liam i Louis. Zvuči čudno, ali što album bude bolje prošao, veće su šanse da Louis ode.”

NY: 2013 MTV Music Video Awards Red Carpet - Arrivals

Isti insajder kaže i kako je skori raspad benda neminovnost, jer momci jako teško podnose status najpopularnije grupe na planeti. “Jednostavno im više nije zabavno. Nemaju živote, stalno rade, pa kako stvari stoje, neće izdržati još godinu dana.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR