482
Max George ubeđen da bi prebio Zayna Malika

Max George ubeđen da bi prebio Zayna Malika

482
SHARE

null

Zayn Malik i Max George razmenili su prošle nedelje uvrede na Twitteru, a pevač The Wanteda kaže da je u pitanju bilo zezanje koje se pretvorilo u nešto ozbiljnije.

Govoreći za jedan radio u Detroitu, Max je rekao: “Nisam siguran u čemu je problem. Kako je počelo mislio sam da se zezamo, ali izgleda da su stvari postale ozbiljnije.” On ističe i da se osetio uvređenim posle svega, pa poziva Zayna u Njujork da se obračunaju. “Pokušao sam da se ponašam prijateljski, ali postoji samo ograničen broj uvreda koje možete da podnesete, pa sam mu rekao ‘OK, slušaj – ako imaš neki problem, dođi da me vidiš kad svi budemo u Njujorku i rešićemo to.”

null

Max kaže da je siguran kako bi prebio Zayna ukoliko do tuče dođe: “Nisam zabrinut – tuča ne bi potrajala dugo.” Zayn i društvo iz One Directiona već su u Njujorku, ali ekipa iz The Wanteda na sreću nije u blizini!

FOTO: FAME

62 KOMENTARA

  1. Sta su bre ovi TW umislili? Nisu nista postiglu, i posle vredjaju 1D o.O P.S. Niall ima vise tetovaza nego TW fanova ;)

  2. Ahahah vi stvarno mislite da bi ga Zayn pretukao?Pogledaj razliku izmedju njih dvojice,ovaj je stariji i jaci..A to da nemaju fanova nije istina,uvek napune staione..Ako ne znate nemojte pricati…Shhhhhh…

  3. jao kako su TW pateticni znaci ne veryjem ,kao on bi prebio Zayna kako da ne ja mislim i kad bi doslo do tuce da bi ga Zayn samo pipnuo a ovaj bi poceo da place:D mslm TW im nisu ni do kolena!!!!!
     

  4. hahahha Zayn sere…. on je prvi poceo.. Max ako ga zavali ima swe da prizna ima da se usere od straha… ovi iz 1D kao opapsni..swe je to decurlijaaa.. nek odrastu -.-”

  5. EEEEE, POLAKO OVAJ MAX SE MNOGO PRAVI PAMETAN. BUDE LI I BILO KOM SLUČAJU POKUŠAO DA PRIĐE ZAYNU ILI 1D….UF…..NE BRINITE IMS I U AMERICI DIRECTIONARA. NADRLJAO JE…A I ZAYN ZNA ŠTA TREBA DA RADI, HEHHEHEHEHEHEHEH

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.