140
Max George potvrdio: U vezi sam sa Ninom Agdal!

Max George potvrdio: U vezi sam sa Ninom Agdal!

140
SHARE

2013 iHeart Music Festival Village Las Vegas

Tabloidi od septembra pišu kako su pevač The Wanteda i manekenka u vezi, a njihova nagađanja potvrdio je Max George u razgovoru za časopis New!

“Znamo se oko godinu dana. Bili smo prijatelji dosta dugo a onda smo se par meseci sreli i pomislili ‘Hajde da pređemo na sledeći korak'”, objasnio je pevač. “Ona je sjajna. Ona mi je i najbolja prijateljica i devojka odjednom. Konačno sam našao pravu devojku”. Max kaže i kako mu je krivo što ga svi doživljavaju kao ženskaroša, jer tvrdi da on nije takav. “Nisam ja tip koji svako veče kući dovodi drugu devojku”, navodi on uz uzdah. “Uvek sam želeo da imam deovjku, ali jednostavno dve godine nisam umeo da se skrasim.” On dodaje i kako je ohrabrivao svog drugara iz benda Nathana Sykesa da uđe u vezu sa Arianom Grande. “Mislim da je on učinio nešto dobro za sebe, baš kao i ona. Mislim da su sjajan par.”

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

6 KOMENTARA

  1. malo je slagao za ovo da nije zenskaros,al’ ajde.msm gledali smo the wanted life,svako vece druga devojka xD…drago mi je da je konacno nasao jednu s kojom ce da bude,zelim im sve najbolje.

  2. “Nisam ja tip koji svako veče kući dovodi drugu devojku” izvini Max a sta sam ja to onda gledala u rijalitiju The Wanted Life? :D Salim se, preslatki su oboje i savrseni su zajedno :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.