1023
Max George ponovo vređa One Direction, objavio da je Louis Tomlinson gej!

Max George ponovo vređa One Direction, objavio da je Louis Tomlinson gej!

1023
SHARE

The Wanted Draw A Crowd Outside Pink Taco

Provokacije The Wanteda na računa One Directiona odavno prelaze granicu dobrog ukusa, ali Max George sad je načinio korak dalje, pa je Louisa Tomlinsona proglasio homoseksualcem!

War Child 20th Anniversary Celebration

Max je gostovao u šou “Watch What Happens Live”, gde je voditelju Andyju Cohenu odgovorio na pitanje koje glasi: “Ko će prvi od momaka iz One Directiona priznati da je gej?”. Bez imalo dvoumljenja, George je rekao: “Louis”. Nakon toga, Directioneri su poludeli, pa su njegov tviter nalog zatrpali porukama u kojima navode: “Umukni Max, samo si ljubomoran” ili “Više ste The Unwanted (Neželjeni). Prestanite s pokušajima da dobijete pažnju.” Prethodno, Tom Parker je takođe napao Louisa, pa mu je poručio: “Još više ću uživati u pisanju štampe kad priznaš da si gej”.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

105 KOMENTARA

  1. hocu sve da obavijestim da ja vise nisam dio porodice TheWantedFamily nego OneDirectionFamily odsad sam DIRECTIONER,pocela sam slusat 1D imaju preeextra pjesme super su,Dok TW samo znaju vrijeđat -_- povlacim sve sto sam rekla ruzno za 1D,stvarnosam ih zavoljela i zelim da budem clan ONEDIRECTIONFAMILY<3 nadam se da ce me Directioneri primiti :)

  2. Da li je ovo gej  http://24.media.tumblr.com/5a5b20b429772013a68336e7e0c2818e/tumblr_mqm8092HFH1rqv2jbo1_250.gif ?

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.