342
Max George bacio oko na Taylor Swift: “Ona je atraktivna devojka”

Max George bacio oko na Taylor Swift: “Ona je atraktivna devojka”

342
SHARE

null

Momci iz grupe The Wanted bili su noćas na dodeli People’s Choice Awardsa gde su govorili o dve slavne devojke – Lindsay Lohan i Taylor Swift.

Max kaže da on i Lindsay definitivno neće postati par, ali da se sa njom odlično zabavljao. “Bila je sjajna osoba za zabavu, ali ništa od naših beba”, rekao je. Pevač je bio više raspoložen da priča o Taylor Swift, nakon što je upitan da prokomentariše njen novi raskid. Max je nagovestio kako je i sam zainteresovan da okuša sreću sa Tay, izjavivši: “Ona je vrlo atraktivna devojka.” Ipak, njegov kolega Jay McGuiness kaže da je za Swifty pravo vreme da odmori od zabavljanja. “Mislim da bi trebala da ostane singl na neko vreme.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

39 KOMENTARA

  1. Uostalom ovaj Max uvijek uzima nesto sto je ima ili je imalo veze sa One Directionom tako da izvoli njoj to nije nista cudno budite u vezi jedni 2 sedmice i raskid i opet bla bla bla … Taylor je razmazena i nije lijepa ima jako ruzne noge za jednu visoku djevojku..

  2. Et’ samo ‘oce da Hazzu napravi ljubomornim hahaha xDD Ja nezz sta je Max vidio u Taylor kao i Harry.Ja mrzim i Taylor i Maxa kao i ostale iz The Wanteda tako da…:D

  3. Jbt vise Taylor kakva je ona ce sa svakim *hopa cupa*.A i the wanted samo zele da budu kao 1D sto im nece uspeti jer su momci iz 1D-ja posebni!!!!

  4. Kreten maloumni! Udvarao se Perrie i sada hoce Taylor. Pitanje je vremena kada bude izjavio kako su El i Dani atraktivne. Idiot. Ako je sposoban nek sam sebi nadje curu..

  5. Boze, koji hejt ovaj bravo baca na the Wanted pa ovo nije normalno, em sto ovako kako sve vi napisali nije bilo, pravite od sale glupost i nesto ozbiljno, em sto ima 300x boljih stvari da se pise o njima a vise piste samo lose…svaka cast ovom novinarstvu.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.