Start Stars Hot News! Marvin Humes preplavljen ponudama za učešće u reality programima

Marvin Humes preplavljen ponudama za učešće u reality programima

SHARE

Marvin Humes navodno je obasut ponudama televizijskih šefova da se pojavi u rijalitijima na njihovim programima, otkako je objavljeno da se njegov bend JLS raspada.

Popularni pevač, koji čeka prvo dete sa pevačicom grupe The Saturdays Rochelle Wiseman, navodno je u središtu rata producenata koji se nadmeću ponudama kako bi uspeli da ga nagovore da izabere njihovu emisiju. Marvin i njegove kolege iz JLS-a, Oritse Williams, Aston Merrygold i Jonathan JB Gill, objavili su da će krajem godine prekinuti saradnju, ali Marvin očigledno ne mora da brine pošto su “Celebrity Big Brother”, “Strictly Come Dancing”, i “I’m a Celebrity… Get Me Out Of Here”, samo neki od rijalitija u kojima ima priliku da učestvuje.
“On je mlad, zgodan, oženjen jednom članicom The Saturdays-a i čeka bebu. Činjenica da su se upravo raspali je zlato za televiziju,” rekao je izvor za Daily Star i dodao da je Marvin producentima na vrhu liste osoba koju žele u svojim programima. Ipak, nija Marvin jedini koji dobija nove posloven ponude, pošto izvor tvrdi da će najverovatnije i ostali članovi JLS-a imati priliku da se pojave u rijalitijima.

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR