Start Stars Hot News! “Marshall Mathers LP 2” od danas u prodaji: Eminem konačno otvorio dušu...

“Marshall Mathers LP 2” od danas u prodaji: Eminem konačno otvorio dušu o svom novom albumu!

SHARE

Eminem On Set Of Music Video In Los Angeles

Posle dugog čekanja, novi album Eminema, “Marshall Mathers LP 2” od danas je u prodaji, a reper je konačno prekinuo ćutnju i pričao nam o njemu.

“Ne znam da li se ikad osećam sjajno zbog albuma kad on izađe”, priča Em za Rolling Stone, odgovarajući na pitanje da li je srećan što je ploča konačno gotova. “Svak put kad slušam sopstvenu muziku, ja u njoj čujem samo mane. Sad osećam da radim više nego ikad u svom životu.” On dodaje i i kako “Marshall Mathers LP 2” nije direktan nastavak njegovog najboljeg albuma, “Marshall Mathers LP”. “Nije da se na albumu nalaze nastavci pesama ili tako nešto. Više je reč o ritmu i nostalgiji. Sad volim da eksperimentiše sa starim bitova i zvucima i takvim stvarima. Znate već, retro stvari i da pokušam da ih osavremenim.”

fp1lzkB

Upitan da li se zbog svoje pesme “Rap God” sad oseća kao da je na tronu, reper je odgovorio, “Mislim da se sve menja iz sata u sat, iz dana u dan. Cela ta pesma je od starta do početka kao provokacija. Mislim, da li želim da se osećam kao bog repa? Možda ponekad.”

Koje pesme se tebi najviše dopadaju? Nama su u uši najbrže ušle “Survival” i “Monster”.

OSTAVI KOMENTAR