Start Stars Hot News! Marko Jarić: Adriana nikome nije htela dati Valentinu, ponašala se kao lavica

Marko Jarić: Adriana nikome nije htela dati Valentinu, ponašala se kao lavica

SHARE

Košarkaš Marko Jarić i brazilska lepotica Adriana Lima za kanadsko izdanje časopisa Hello progovorili su o svom braku i odgoju svoje male kćerke Valentine. Kako je otkrila Lima, Jarić je otac kakav se samo može poželeti, a pomaže joj i u hranjenju kćerke i mijenjanju pelena.

“Marko je najbolji. Zaista imam sreće, jer mi je nakon poroda puno pomogao. Pomaže mi hraniti Valentinu, menjati joj pelene… Zapravo, bio je puno bolji u tome od mene. Uvek je tu i obožava Valentinu. To mogu videti u njegovim očima svaki put kad je pogleda. Toliko je srećan”, ispričala je Adriana Lima.

Jarić kaže kako se njegova supruga bojala hoće li se uspeti snaći s bebom, koja je bila najmanja u porodilištu: “U početku je stalno govorila: `Tako je malena, ne znam smem li je držati`, a onda, dva dana kasnije, više nikome drugome nije dala da je drži. Molili smo je da nam da Valentinu, da je presvučemo, nahranimo, ali Adriana je razvila taj zaštitnički nagon kao prava lavica. Morao sam da joj reći: `Adriana, dušo, prirodno je to što želiš zaštititi Valentinu, ali ako ovako nastaviš, uskoro ćeš početi ubijati ljude`”.

OSTAVI KOMENTAR