Start Stars Hot News! Marko Jarić: Adriana i ja ne brinemo zbog paparazza i žute štampe

Marko Jarić: Adriana i ja ne brinemo zbog paparazza i žute štampe

SHARE

Na košarkaškoj utakmici koja je prošle subote odigrana u Madridu između Reala i Unicaje, pažnju medija je privlačila lepa brazilska manekenka Adriana Lima, supruga košarkaša Marka Jarića, koja ga je bodrila iz svečane lože. Jarić je nakon utakmice novinarima otkrio kako mu supruga i kći Valentina, koje trenutno žive u New Yorku, jako nedostaju, ali i kako će se njegove “dve devojke” u naredne dve nedelje doseliti kod njega u Madrid.

“Adriana je na nekoliko dana došla u Madrid, ali se ubrzo mora vratiti u New York gde je ostala naša kćerka Valentina od koje ne voli dugo biti razdvojena. Obe mi jako nedostaju i nadam se da će se Adriana s bebom u naredne dve nedelje definitivno preseliti u Madrid”, rekao je Jarić koji se sa brazilskom lepoticom venčao upravo na Dan zaljubljenih prošle godine, a kćerku Valentinu su dobili devet meseci kasnije, 15. novembra.

Probleme Limi i Jariću u braku poslednjih su nedelja navodno stvarale medijske objave da se Jarić u Milanu družio s Ninom Morić i Ninom Seničar. Neki tabloidi su čak objavili i kako je Adriana Lima suprugu zapretila razvodom ako se ne smiri. “Ne brinemo puno zbog paparazza i žute štampe. Ako te paparazzo fotografiše, to je to, i ti tu ne možeš ništa”, rekao je Jarić.

OSTAVI KOMENTAR