208
Mark Wahlberg planira da snimi film sa Justinom Bieberom

Mark Wahlberg planira da snimi film sa Justinom Bieberom

208
SHARE

Holivudski glumac Mark Wahlberg planira da počne da radi na novom filmu u kojem će glumiti i Justin Bieber.

Radi se o filmu o košarci, za koji je Wahlberg sasvim slučajno dobio odobrenje od filmskih priducenata. “Bili smo na sastanku za potpuno drugi film i ja sam im predložio da snimimo film sa mnom i Justinom Bieberom. Odmah sam ih zainteresovao. Tako da smo razvili scenario, studiju se dopada, kao i Justinovom timu”, ispričao je Mark. Ipak, moraćemo još malo da sačekamo na ovaj blokbaster u najavi, jer će film početi da se snima tek 2014. godine, zbog Justinovih i Markovih obaveza na drugim projektima.

IZVOR: Life Content

11 KOMENTARA

  1. IMAGINE…
    eee decko moj xDDD kad ga ja savetujem,normalno da ce da obraduje svoje beliebere!Mark malo lagi molio je jusa” snimi ,snimi” ccc,a moj jusinche je dobar pa je odlucio da mu prihvati tu ponudu. E ja cu biti u filmu da znate,mogu preko veze i nekog od vas da ubacim ;) 
    REAL…
    dusaaaaaa moja jedva cekam <3 <3 ♥

  2. 2014!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mene neko zeza ja sam se radovala sad ce 2013 da izadje taj film a sad moram da cekam jos 1 godinu i vise.Inace jako sam srecna zbog njega samo napred JUSTINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.