Start Stars Hot News! Mark Owen varao Emmu Ferguson sa deset žena

Mark Owen varao Emmu Ferguson sa deset žena

SHARE

Mark Owen, zvezda boy-benda Take That, priznao je kako je pre braka varao sadašnju suprugu Emmu Ferguson sa čak 10 žena. Owen je svoju dugu, petogodišnju aferu s Nevom Hanley, okončao samo nedelju dana pre venčanja s Emmom, u julu prošle godine. Ostale vezice bile su samo izleti za jednu noć, priznao je Mark, a bilo ih je desetak. Pevač je za svoju nevernost okrivio borbu s alkoholom i rekao kako mu je najiskrenije žao što je Emmi uzrokovao toliku bol.

Supružnici Mark i Emma takođe su u vezi više od pet godina i imaju dvoje dece, a za pevačeve brojne avanture kojima je tu vezu začinjavao nisu znali ni njegove kolege iz benda Gary Barlow, Howard Donald i Jason Orange.

Iako je svoju alternativnu vezu s Nevom prekinuo pre braka, ostali su prijatelji, a Mark joj je čak poslao i seriju čekova na ukupno 12 hiljada funti. “Rekla je kako je ostala bez posla i da će ostati i bez stana ako ne plati pa me zamolila za pomoć. Nisam joj plaćao kao bi ćutala o našoj vezi, da sam to radio sa svakom, bankrotirao bih”, kaže Owen.

Pevač se prošlog meseca ipak dogovorio s bivšom ljubavnicom kako je najbolje da prekinu kontakte zbog dobrobiti njegovog braka.

OSTAVI KOMENTAR