2894
Mario Casas: “Publika će osetiti da je Hache više ogorčen i tužan”

Mario Casas: “Publika će osetiti da je Hache više ogorčen i tužan”

2894
SHARE

Mario se na premijeri filma pojavio u društvu koleginica Marie Valvrede i Clare Lago, a priznaje da će njegov lik ovog puta biti dosta drugačiji.

null

Casas istgiče da je Hache sada znatno zreliji, ali da i dalje pun energije koja ga je uvek karakterisala. “To je ista osoba koja je otišla i sad se vratila sa nečim što će gledaoci shvatiti šta je”, ističe glavni glumac dodajući da je siguran kako će svi doživeti Hachea kao više melanhonično i tužnog.

null

Odgovarajući na neizbežna pitanja vezana za scene u kojima ga možemo videti bez majice, on se nasmejao i rekao da to radi samo kad to od njega zahteva scenario. On smatra i da je mnogo bitnija priča u filmu i odluka da li će Hache odabrati Gin ili Babi. Film u distribuciju kreće od 22. juna u svim bioskopima u Španiji.

null

16 KOMENTARA

  1. U knjizi on ostaje sa Gin, ali ja bih voljela da on u filmu ipak odabere Babi. Vise mi se svidja njihova prica, i zao bi mi bilo kada bi ona njihova zaljubljenost samo iscezla.. Nadam se da u filmu promijeniti kraj :D :=)

  2. Ja nisam gledala prvi deo,i evo sad sam odgledala. Znaci davim se u suzama,Babi je prokleta koza mrzim jeeeeeeeeeeeeeeeee…… :'( Treba da odabere Gin,jer Babi ga ne zasluzuje… Uffff ne mogu da se saberem. Stvarno je divan,i nije kriv za sve sto je proziveo,a ona ga optuzi. Kakva mi je to ljubav? On pati,a ona odmah krenula sa drugim. Stvarno mi je film preprepredobar. HACHE <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.